The Juice Project

The Juice Project este cel mai nou proiect by Green Kitchen și este un proiect la care am lucrat intens timp de 3 luni ca rezultatul final să fie unul de care să fie toată lumea mulțumită. Și tu, dar și noi. Am făcut brainstorming intens și asta a ieșit: 6 sucuri și un organic bomb, toate colorate, presate la rece și o salată vegană nutritivă pentru a satisface nevoia de masticație. Pentru că nu ne-am dorit să fie doar o altă cură de detox, am vrut să facem altceva, ceva inovativ, așa cum te-am obișnuit până acum și credem că a ieșit ceva minunat.

O ZI DE “JUICE PROJECT” CUPRINDE

1️⃣ BOOST  2️⃣ P&G
3️⃣ ORGANIC BOMB  4️⃣ GREEN ENERGY
5️⃣ RAINBOW SALAD  6️⃣ BEET-BOX
7️⃣ GOLDEN MILK LATTE  8️⃣ GOOD NIGHT

Comenzile se fac cu minim 24h înainte, la numărul de telefon 0770 347 634

Prețul pentru o zi de juicing este de 149 RON

Despre Detox

 

În momentul de față, trăim într-o lume în care suntem în continuă mișcare, multe task-uri, mult stres, multă poluare, iar mâncarea pe care o consumăm este din ce în ce mai săracă în nutrienți. Mâncarea procesată care se găsește peste tot,  alcoolul, tutunul și medicamentele sunt doar câțiva din factorii externi care împiedică detoxifierea naturală a organismului. Așa că un mic ajutor din partea noastră este binevenit. Este foarte important să avem grijă de corpul nostru și mediul în care trăim.

CE ÎNSEAMNĂ “DETOXIFIEREA” ORGANISMULUI? 

Detoxifierea este un proces complex ce presupune înlăturarea substanțelor toxice din organism și stimularea funcționării normale a metabolismului. Ea este indicată persoanelor care manifestă semnele tipice încărcării organismului cu toxine (digestie precară, balonare, stres, insomnii, retenție de apă) dar și persoanelor care își doresc pur și simplu un boost de energie și o curățare a organismului.

BENEFICIILE DETOX-ULUI

Multă lume discută despre beneficiile detoxului, despre cum să dai un boost organismului și cum să îl curățăm de reziduuri, dar poate nu știi exact care sunt acele beneficii și de ce ar trebui să începi o astfel de cură, așa că o să ți le prezentăm noi în continuare:

✔️ BOOST DE ENERGIE

Primul lucru pozitiv pe care îl vei observa este creșterea nivelului de energie. Prin eliminarea alimentelor procesate (uleiuri hidrogenate, grăsimi saturate), zahărului, alcoolului și restul alimentelor stimulante îi acorzi corpului tău pauza necesară ca acesta să își revină din toată munca depusă împotriva alimentelor ce îi îngreuna activitatea. Mai multă energie înseamnă mai puțin stres.

✔️ DIGESTIE ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Principalul obiectiv al programului de detox. Permite corpului să elimine excesul de reziduuri acumulate ajutând ficatul, rinichii și colonul să funcționeze la capacitate maximă.

✔️ SCĂDERE ÎN GREUTATE

Slăbire nu înseamnă detoxifiere. Pe termen scurt, te va ajuta să scapi de câteva kg în plus, retenția de apa, reziduuri din colon, însă să știi că nu recomandăm asta pe termen lung. Nu este ceva sustenabil sau sănătos pentru organismul tău.

✔️ CREȘTERE NOTABILĂ A CALITĂȚII VIEȚII

Rolul detoxului este acela de a-ți da un restart organismului ajutându-l să funcționeze în parametrii optimi. Nivelul de energie crescut, digestie mai buna, piele mai luminoasă, o stare generală de bine automat cresc nivelul stării generale a organismului tău.

Ghid Detox Pas cu Pas

ÎNAINTE DE DETOX

Pregătește-ți corpul de detox prin eliminarea graduală a alimentelor procesate (junks & dulciuri), a cărnii, lactatelor, cafeaua și alcoolul, pentru ca organismul tău să tolereze mai ușor această schimbare. Înlocuiește-le cu alimente verzi, proaspete și alcaline, multe fructe și legume și alimente integrale. 

Hidratează-te! Minim 2L de apă pe zi ca să îți ajuți corpul în procesul de eliminare de reziduuri care urmează.

Fă curățenie în bucătărie! Dăruiește/nu mai cumpăra (cu câteva zile înainte de detox) alimentele sau produsele care crezi că te vor face să te abați de la program. 

Pregătește-ți psihicul! Conștientizează perioada care urmează. Meditează și pregătește-ți trupul și mintea să treacă cu ușurință peste aceste câteva zile de curățare. Dacă se poate, te sfătuim să alegi o perioadă cât mai liniștită din viață și să ai pe cineva alături să te susțină dacă crezi că e cazul și simți nevoia.

ÎN TIMPUL DETOX-ULUI

Vei primi pachetul detox ce conține 6 sucuri, 1  organic shot și o salată raw pe zi, sucurile fiind menite să înlocuiască mesele solide. Sucurile sunt obținute prin presare la rece ca fructele și legumele să își păstreze toți nutrienții. În total vei consuma ~ 1000-1200 kcal. 

În continuare te vei hidrata corespunzător, minim 2L de apă pe zi. 

Activitățile fizice ar trebui să fie reduse. Odihnește-te cât de des poți. Culcă-te la o oră decentă, nu sta treaz/ă până târziu. 

Fiecare suc este numerotat în ordinea în care trebuie consumat. Savurează fiecare suc în parte, nu te grăbi să îl bei. 

După cum am spus mai sus, pregătește-te să experimentezi anumite stări/emoții ceva mai accentuate. Fii înțelegător/-toare și acceptă că e normal să se întâmple asta. Lasă corpul și mintea să se curețe. 

*Dacă senzația de foame persistă mai ales în prima zi de detox și simți că nu reziști fără să mănânci ceva solid, poți opta pentru câteva felii de fruct/legumă de sezon sau o supă clară de legume. 

*Dacă întâmpini probleme digestive îți recomandăm să te îndrepți către suplimentarea cu probiotic și semințe de in măcinate sau psyllium (consumate cu 2 pahare mari de apă).

Mai jos găsești și un orar propus de noi, însă este doar o propunere. Dacă orarul tău nu îți permite să îl respecți nu este nici o problemă. Îți recomandăm totuși să respecți ordinea sucurilor.

8.00

BOOST

10.00

P&G + ORGANIC BOMB

12.00

GREEN ENERGY

14.00

RAINBOW SALAD

16.00

BEET-BOX

18.00

GOLDEN MILK LATTE

20.00

GOOD NIGHT

DUPĂ DETOX

Felicitări! Ai reușit să duci la bun sfârșit programul de detox și să dai un refresh organismului și sistemului tău digestiv. Fie că ai terminat o cură de detox de 2 zile, 3 zile sau 5 zile suntem convinși că ai făcut alegerea cea mai bună pentru tine. 

Următorul pas este foarte important: reintroducerea alimentelor solide în dieta ta zilnică. Te sfătuim să o faci treptat și să le reintroduci pas cu pas observând sau luând notițe aferente fiecărui aliment (mai ales dacă ai bănuieli că anumite alimente îți provoacă balonare și/sau alte probleme digestive). Începe cu mese mici, salate, legume, fructe și o cantitate mică de oleaginoase (pentru aportul de grăsimi sănătoase) în primele două zile. Fiecare masă să fie cât se poate de colorată! 

Evită produsele procesate, zahărul, glutenul și lactatele cel puțin 2 zile după încheierea detoxului. 

În funcție de cum se adaptează organismul tîu, din ziua 3 sau 4 post detox poți adăuga o cantitate mică de carbohidrați (cereale integrale) și proteină (de origine animală) lângă legumele gătite la aburi/salate urmând ca mai apoi să crești treptat cantitatea. 

Din ziua 4 sau 5, ar trebui să poți reveni la mărimea meselor regulate din dieta ta zilnică. 

Nu uita, cu această ocazie te poți reeduca cu ușurință în materie de gusturi, obiceiuri alimentare și alegeri sănătoase pentru corpul și mintea ta!

Informare / Disclaimer

Dacă te afli sub tratament medical, te rugăm să ceri sfatul medicului înainte de începerea detoxului. 

SC GREEN KITCHEN SRL & angajații nu își asumă nici un fel de responsabilitate din sau după perioada detoxului. Îți recomandăm ca înaintea începerii detoxului să ceri sfatul medicului. 

În timpul detoxului, cel mai probabil te vei simți excelent, dar sunt persoane care au experimentat și episoade de lipsă de energie și/sau stări de somnolență. Depinde de fiecare persoană în parte. 

Dacă experimentezi cumva vreun episod de genul celui descris mai sus sau crezi că simptomele sunt îngrijorătoare pentru tine, îți recomandăm să întrerupi detoxul și să consulți medicul cât mai repede cu putință.

Call Now ButtonComandă la telefon